Laat maar vallen samenleving

Veel mensen zijn helaas achteloos geworden. Zonder erbij na te denken (zonder enige vorm van gegrond of aards zijn) laten ze hun lege blikje of resten eten op straat vallen of gooien het in het water of gooien het uit de auto.

 Het resultaat is dat ons water vergiftigd is en dat we zwaar betalen aan zuiveringsinstallaties om er fatsoenlijk drinkwater van te maken.

Dat wij net als de dieren plastic eten, drinken en inhaleren en daaraan doodgaan.

Dat elk water van beek tot oceaan vol zit met afval en dat als dieren het willen eten ze een vreselijke dood tegemoet gaan omdat het geen voedingswaarde heeft.  

Maar deze mensen doen het niet alleen dieren aan, maar ook hun mede mensen en zichzelf.

 Als je energetisch naar dergelijke mensen kijkt zie je dat ze vaak nog maar aan het begin van hun levenscyclus op aarde staan, ze gewetenloos zijn, ze egocentrisch of een macho zijn (macho is uiterlijk vertoon bij gebrek aan innerlijke kracht) of dit uit verzet gedrag doen omdat ze boos zijn op het vele “niet mogen” in ons calvinistische milieu en daarmee ontkennen waarom bepaalde regels wel nodig zijn om het leefbaar te hebben voor iedereen.

 Trouwens het negeren van aardse leefregels heeft ook impact op de kosmische natuurwetten. Immers zo boven zo beneden en als je redelijk tot goed luistert naar de aardse leefregels dan gaat de poort aan de andere kant open en meer bewustzijn valt je ten deel.

 

Pauline Laumans

Holistisch therapeut en levenscoach

Www.libertasinvivo.com

 

 

Dit bericht is geplaatst in duurzaamheid, Leven en dood, parasitair. Bookmark de permalink.