Het verschil tussen mensen, dieren en planten mbt overleven

Net als mensen gaan ook dieren en planten verder na dit leven. Zij hebben ook een vorm van bewustzijn. Hun bewustzijnsvorm en communicatie is anders dan die van de mens en niet een op een vergelijkbaar.

Willen wij als mensen communiceren met dieren en planten dan moeten we op een energieniveau communiceren zoals al enkele decennia in Nederland geleerd wordt. Als je op deze manier communiceert ga je op een gelijkwaardige manier met anderen om en ook met andere mensen.

Ook dieren leren van hun fouten of fouten van hun soortgenoten. Ook zijn er dieren die zich aanpassen aan de menselijke manier van leven. Maar veel belangrijker is dat dieren zich altruïstisch opofferen voor hun groep als dat doel een hoger belang dient. Mensen daarentegen wentelen zich in zielig doenerij en gaan daarmee onbewust parasiteren. Daarmee veroorzaken ze dat hun ziekte gehandhaafd blijft en dat anderen daarvoor moeten betalen. Ook wordt de ziekte via de genen aan volgende generaties doorgegeven. Waar is hun verantwoordelijkheid gebleven?

Met andere woorden dieren die nauwelijks met mensen in aanraking komen leven een natuurlijk leven en houden hun soort sterk en zijn zich bewust van waarom ze leven en passen zich aan, aan veranderende omstandigheden. De mens heeft dat in vele eeuwen verleerd op een enkele uitzondering daargelaten.

Een mens zegt dan oh, wat zielig als een ander mens doodgaat maar de natuur (energie) regelt dat soort zaken zelf. Als een dier honger heeft en niets meer kan vinden of ziek is dan gaan ze in de rust en nemen ze simpelweg hun levenslot voor lief. De mens accepteert zijn bestemming niet meer omdat ze hun innerlijke zelf steeds minder ontkennen en niet willen leren kennen en degenereren daarom al eeuwen, enkele uitzonderingen daargelaten.

 Mensen die zonder de natuurwetten leven sterven op een hele nare manier en moeten op herhaling omdat ze het levend leven niet begrepen en slechts doods geleefd hebben zie boek: Jouw Keuze. Dieren en planten leven verder in andere constitutie en constellatie = genereren.

 

Dit bericht is geplaatst in Leven en dood. Bookmark de permalink.