Ongewenste parasitaire hulpverlening

In de tijd van de ondergang van Atlantis kozen veel mensen voor zelfdoding. Het bracht veel onrust met zich mee die wij tot op de dag van vandaag ervaren. Niet omdat zelfdoding per definitie slecht zou zijn voor je vervolg leven maar veel meer over wat het teweeg brengt bij anderen.

Dus leven we onbewust met een angst om dood te gaan of dood te (laten) gaan door zelfdoding. Let wel op. Van zelfmoord (vanuit egocentrisme en/of angst) of aan het leven langer vast te houden dan volgens de natuurwetten (dus ook egocentrisme en/of angst) is bekend dat het de voortgang door je levenscyclus door levens heen blokkeert en je weer van voren af aan moet beginnen (vele levens).

Deze angst om dood te laten gaan of dood te gaan betekent dat we ouderen die met extreme hitte weinig eten en drinken en in slaap vallen maar gaan voeden en koelen opdat ze maar niet doodgaan. Dit is niet altijd op zijn plaats want het kan ook een hele vriendelijke dood betekenen voor die oudere medemens.

Het speelt zich ook af als we al dagenlang niets horen van een familielid of iemand in de straat en we ongevraagd naar binnengaan (al of niet met behulp van politie) omdat we willen weten hoe het met iemand gaat. Het kan dus een vorm van ongewenste hulpverlening zijn omdat die persoon heeft besloten dat mocht hij ooit vallen of zichzelf niet meer kan redden hij gewoon dood wil gaan in zijn huis zonder te worden “gered. Een hele natuurlijke manier waar wij in deze tijd massaal een stokje voor steken en zo een persoon opnemen in een verzorgingshuis waar deze persoon dan nog enkele jaren mag wegkwijnen. Een dergelijke persoon had dit immers nooit zelf voorzien, maar wordt gedwongen door de zorgverleners.

Is dit een zorg vanuit kennis van de natuurwetten?

Heel veel mensen in een verzorgings- of verpleegtehuis willen liever gisteren dood dan over zoveel jaar. Ze verafschuwen het idee dat ze gedwongen worden te doen wat de zorgverlener vindt. Enig zelfbeschikkingsrecht is hen ontnomen.

Let op er zijn natuurlijk ook mensen die het prima vinden om in leven gehouden te worden en dan is dat hun keus die gerespecteerd mag worden, maar de meerderheid respecteert niet de wens van de mens die de natuur zijn gang wil laten gaan en dus op een natuurlijke manier aan zijn einde wil komen. 

Pauline Laumans

Holistisch Therapeut en Levenscoach

www.libertasinvivo.com

Dit bericht is geplaatst in Leven en dood, parasitair. Bookmark de permalink.