Het boek is uniek omdat het een compleet overzicht geeft van verstorende alledaagse zaken. Zaken die ons belemmeren of het leven verstoren omdat we de neiging hebben door vervuilde identificaties onszelf te vergiftigen, onszelf te degenereren als menselijk soort of toe te staan dat andere entiteiten ons lichaam bezetten.
 
Daardoor neemt de vitaliteit af en nemen geestelijke en fysieke ziekten toe. Dit maakt het moeilijk ons aan te passen of te overleven in veranderende omstandigheden. Omstandigheden die we vaak pas zien als de schade al jaren zijn werk doet. Na het lezen van het boek kun je meer bewuste keuzes maken. De kwaliteit van Leven en geluk neemt daardoor toe. Je kunt dan kiezen om uit vicieuze cirkels te stappen. Je stopt met "garbage in, garbage out."
 
Pauline onthult de maskers en gezichten van de dagelijkse verstoringen die ons beïnvloeden of schadelijk zijn zonder dat we het echt opmerken. Het boek biedt daarom perspectief waardoor ook u kunt leven vanuit de universele energetische spanning.

Bestellen

Bij voorkeur bestel je dit boek bij Boekenroute (directe link)

Anders eventueel bestellen bij boekenbestellen.nl of de plaatselijke boekwinkel.