Het boek onthult hoe je het tij kunt keren. Het geeft je inzicht in hoe jij vrij kunt worden en kunt leven in harmonie met allen op aarde in vrede en vrijheid. Je stapt uit de gevangenschap van vicieuze cirkels.
 
Immers als je de juiste Identificatie niet maakt, maar je laat leven/leiden door ongewenste identiteiten die niet van jou zijn, dan resulteert dat in ongewenst gedrag, onderdrukking en verkeerd voorbeeld gedrag. Je komt steeds verder van jezelf af te staan. De vrijheid wordt steeds verder beknot, zonder dat je dat bewust bent. Je identificeert je dan met iets wat jij niet bent. Dit leidt tot depressies, destructief gedrag, mentale en lichamelijke ziekten en maakt je bang voor het Leven.
 
Het boek is geschreven vanuit een gecombineerde invalshoek van psychologie, evolutie theorie, religiare, kwantum fysica en dagelijks leven. Het is een psychologisch handboek, maar ook een boek voor mensen die Levend willen leven. Het is een boek voor hen die niet langer willen bijdragen aan de vernietiging van de mens en hun geestelijk en lichamelijk verval.
Het is met eenvoudige woorden geschreven.

Bestellen

Bij voorkeur bestel je dit boek bij Boekenroute (directe link).

Eventueel bij boekenbestellen.nl of bij de plaatselijke boekwinkel.